mandag 6. april 2009

Perlevennpakke for april er mottatt!!

Jeg har fått perlevennpakke! Den kom kjemperaskt denne måneden, det var gøy. Det er mange ting i denne pakken som roper etter å bli brukt, og da var det jo fint at pakken kom før påske... Se på alt det fine jeg har fått, da! Jeg har fått jade, de kinesiske lykkedyrene (tror jeg) i forskjellige halvedelstener, masse forskjellige pins, mange låser, charms, øsken og crimps. Til og med en liten fisk i 925 S. Hintet er at du har vært perlevennen min før... Nå har jo jeg vært med i hemmelig perlevenn i over et år, så jeg må lete litt tilbake for å finne ut hvem du er. Uansett er jeg kjempeglad for pakken, denne har du truffet midt i blinken med! 

11 kommentarer:

 1. Hmmmm. Kan det være Yvonne igjen, skal tro??

  SvarSlett
 2. Åh.... Er så dårlig på sånne gjettinger... Grrr..

  SvarSlett
 3. Åi, så mye fint!!!! Men klarer ikke gjette hvem vennen din er jeg heller:)

  SvarSlett
 4. Din hemmelige venn6. april 2009 kl. 20:46

  Nå var det kanskje ett litt lite hint *S* Jeg er ikke Yvonne eller Lille74. Men du kan få ett hint til... jeg har ikke vært med så lenge. ;)

  SvarSlett
 5. Din hemmelige venn8. april 2009 kl. 10:21

  Nei *S* Jeg er ikke LilleTonje heller.

  SvarSlett
 6. Herrrrrrrlighet. SilverC, da... Nå har jeg snart gjettet alle... hihi... Hvor har du fått tak i de små dyrene i halvedelstener?? Kunne tenke meg å ha flere, de var så søøøte.

  SvarSlett
 7. *s* Jepp, det var meg. Jeg fant dyrene på ebay. husker ikke helt hva selgeren het. Skal se om jeg finner ut av det. :)

  SvarSlett
 8. Her er adressen til ebay shop'en hans. http://myworld.ebay.com/hintofnature/ Men med moms og toll på dette så blir de ikke rimlige ;) Det fikk i hvertfall jeg erfare i etterkant. Men nå kjøpte jo jeg 100 av dem da, så bortsett i fra dem du fikk så har jeg jo flere om du er interessert.

  SvarSlett